Livrarea in tara se poate face prin:

  1. CURIERAT RAPID – majoritatea produselor au termen de livrare intre 1-3 zile in zilele lucratoare (AVANTAJ: coletul iti ajunge direct acasa intr-un timp scurt)
  2. POSTA ROMANA – termenul de livrare este de 3-5 zile lucratoare (PRIN POSTA SE TRIMIT COLETE DOAR IN LOCALITATILE CARE NU AU ARIE DE ACOPERIRE PRIN CARGUS)

Sunt produse care au termen de livrare mai mare decat cel afiat mai sus, dar care este afisat in paginile cu produse, in partea de sus a paginii. Pentru orice intrebari legate de termenul de livrare va stam la dispozitie.

Costul transportului este GRATUIT pentru comenzile de peste 240 lei atat prin curier rapid, cat si prin posta romana.

Pentru comenzile care nu depasesc 240 lei, taxele de transport sunt urmatoarele:

  • 19 lei prin POSTA ROMANA (in orice localitate, cu ridicarea coletului de la oficiul postal de care apartineti)
  • 19 lei prin CURIER RAPID, in cazul in care se alege PLATA RAMBURS
  • 12 lei prin CURIER RAPID, in cazul in care plata se efectueaza prin MOBILPAY sau TRANSFER BANCAR
    Plata se poate face in sistem ramburs sau online (prin MOBILPAY) sau prin transfer bancar.

Veti fi instiintat in legatura cu sosirea coletului printr-un apel telefonic/sms din partea curierului, daca veti primi coletul prin CURIERAT RAPID, respectiv printr-un aviz de la posta, la adresa de domiciliu, in cazul in care coletul va sosi prin POSTA.

Prin curier: comenzile efectuate pana la ora 13.00 se vor expedia in aceeasi zi, iar cele efectuate dupa ora 13.00 se expediaza in urmatoarea zi lucratoare (de luni pana vineri; in perioadele aglomerate se expediaza si sambata).

Prin posta: comenzile efectuate pana la ora 12.00 se vor expedia in aceeasi zi, iar cele efectuate dupa ora 12.00 se expediaza in urmatoarea zi lucratoare (de luni pana vineri).

RETUR

Produsele achizitionate pot fi returnate in termen de 14 zile lucratoare de la achizitie. Ele trebuie returnate exact in stadiul in care au fost trimise (cu eticheta intacta – daca exista, fara urme de uzura), existand doua posibilitati: schimbarea produsului cu unul similar sau diferit sau recuperarea contravalorii acestuia. Daca veti opta pentru cea de-a doua varianta, atunci dvs. veti primi banii intr-un cont bancar sau prin mandat postal, in max. 14 zile calendaristice de la primirea coletului returnat.

ATENȚIE!!! Produsele realizate pe masuratorile cerute de client (care difera de cele standard) NU SE POT RETURNA!

Costul returului ii va reveni cumparatorului. Va rugam sa nu trimiteti colete ramburs. Acestea vor fi refuzate.

De asemenea, nu acceptam coletele cu plata taxei de livrare de catre noi (doar in cazuri exceptionale).

Clientul care doreste sa faca un retur trebuie sa achite taxa de livrare prin curier / posta.

In cazul in care ati beneficiat de taxa de livrare gratuita, aceasta se va retine din contravaloare produsului/produselor pe care urmeaza sa-l/sa le returnati.

In cazul unui SCHIMB, costul returnarii coletului ii va reveni cumparatorului, iar costul livrarii coletului cu produsul schimbat va fi asigurat in mod gratuit de www.copiieleganti.ro prin curierat rapid, in functie de anumite criterii. In anumite cazuri, nu exista costuri pentru schimb – veti fi instiintat/instiintata.

Va rugam sa ne contactati pentru retur prin email ([email protected]) sau telefon (0720018847, 0770235304) sau whatsapp 0720018847.

Daca doriti, puteti urmari coletul dvs., accesand pagina de internet a firmei de curierat. Pentru a urmari coletul dvs., puteti sa ne solicitati nr. de AWB / URMARIRE, daca nu e vizibil in contul Dvs. sau daca nu a fost primit prin sms, dupa expediere. In cazul in care comanda a fost inregistrata cu succes, noi va trimitem coletul in cel mai scurt timp. Ne puteti solicita nr. de AWB / URMARIRE prin telefon, sms, email sau pe facebook, daca nu a fost primit prin sms, dupa expediere.

Curierii cu care avem contract de colaborare:

  • CARGUS: https://www.cargus.ro

COMANDA MINIMA

Comanda minima pe site este de 50 lei.

ANULAREA UNEI COMENZI

Comenzile efectuate pe site, telefonic, pe whatsapp sau pe facebook se pot anula, insa nu mai tarziu de ora 12.00, in aceeasi zi in care a fost facuta comanda. Dupa aceasta ora e posibil sa fie deja expediat coletul si nu se mai poate anula.

Orice refuz / neridicare a coletului aduce dupa sine pierderea calitatii de client de incredere.

Astfel, in viitor, daca veti mai reveni pe site pt comenzi, va trebui sa achitati taxele de livrare dus-intors ale coletului neridicat (aceste taxe nu se prescriu, odata cu trecerea anilor).

Totodata, se mai accepta primirea comenzilor numai cu plata in avans in cont prin transfer bancar. In acest caz, va trimitem factura aferenta prin email.

Va multumim pentru intelegere!

LIVRARE IN STRAINATATE

Livram si in afara tarii prin Posta Romana. Tarifele aproximative se pot verifica aici: https://www.posta-romana.ro/calculator-de-tarife.html#2-Colet%20po%C8%99tal%20interna%C8%9Bional

Taxa de livrare perceputa este intre 60-100 lei, minim, in functie de zona in care trimitem coletul / greutatea coletului / valoarea comenzii.

Plata se efectueaza in avans in contul firmei noastre, atat contravaloarea produselor, cat si a taxei de livrare.

Plata se poate face in monezile: RON, EUR, USD. Pt USD si EUR calculul se va efectua conform schimbului valutar BANCA TRANSILVANIA din ziua efectuarii platii.

Pentru orice alte informatii, cat si pentru o comanda ferma, ne puteti contacta la nr. +40720018847, cat si pe whatsapp.

Coletul se expediaza dupa ce suma este vizibila in cont. Ajunge intre 2-14 zile la Dvs., in functie de zona.