.

.

Promotie !

Rochie alba cu dantela

120,00 RON
105,00 RON Economiseste 15,00 RON
In stoc*

Rochie alba cu dantela, o rochie perfecta pentru nunti, pentru micutele fete de flori sau pentru domnisoarele de onoare.

Marime
Cantitate

Ghid Marimi
x
Ghid Marimi

TABEL

Tabel marimi

Tabel marimi bebelusi

Mărimile indicate pentru vârste sunt aproximative, deoarece fiecare copil are propriul ritm de creștere. Recomandăm luarea măsurătorilor exacte ale copiilor înainte de efectuarea unei comenzi, respectiv consultarea tabelelor de mărimi existente, în general, la fiecare produs în parte.
Dacă nu sunt tabele de mărimi la anumite produse, cu siguranță acestea vor fi adăugate cât mai curând. Până atunci, puteți consulta tabelul general de mărimi, deoarece acela corespunde grupelor de vârste pentru fiecare produs în parte.
Dacă doriți măsurători exacte ale produselor, vă rugăm să ne contactați printr-un apel telefonic la 0720018847, printr-un mesaj pe site sau pe facebook pentru a vă comunica, în cel mai scurt timp posibil, dimensiunile exacte ale produselor care vă interesează.

Bust din tafta, captusit.

In talie rochita are floricele si perlute aplicate, ce imbogatesc talia fetitelor.

Se incheie la spate cu fermoar si se ajusteaza cu cordon.

In partea de fustita este confectionata din 6 straturi de materiale: 3 tulle, pe primul fiind aplicata dantela, apoi tafta, plasa, captuseala.

Lungime sub genunchi. La cele mici lungimea e spre glezne.

R832

Rochii deosebite

Marci

Nicio marca

related products

Review-uri


Adauga un review

Rochie alba cu dantela

Rochie alba cu dantela, o rochie perfecta pentru nunti, pentru micutele fete de flori sau pentru domnisoarele de onoare.