IMPORTANT!!! 

Comanda se poate realiza momentan numai

pe watsapp / telefonic: 0720018847

(site-ul e in curs de actualizare).

REDUCERI pentru grupuri! (<--click aici)

.

Confidentialitatea datelor

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Copii Eleganti (www.copiieleganti.ro).

Prin completarea formularului de inregistrare de pe  Copii Eleganti (www.copiieleganti.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorul Copii Eleganti (www.copiieleganti.ro) in urmatoarele scopuri:

  •          Stabilirea contactului cu clientii;
  •          Prelucrarea comenzilor;
  •          Participarea la concursuri, promotii;
  •          Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  •          Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Copii Eleganti (www.copiieleganti.ro) si a tertilor cu care Copii Eleganti (www.copiieleganti.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Datele solicitate pe acest site sunt cele legate de procesul de facturare si livrare, respectiv: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email.

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Copii Eleganti (www.copiieleganti.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.
Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email 
[email protected]