.

                                Campanie nationala

CAMPANIE NATIONALA

"O ROCHITA PENTRU FIECARE FETITA !!!"

Livrarea e gratuita prin posta la achizitia de rochite, compleuri botez, paltonase, cape, blanite.

1. Desfasurare

Campania se desfasoara pe plan national, avand o data limita: inclusiv 30.11.2018

2. Scop

Campania se doreste a fi o modalitate prin care orice fetita din Romania ar putea sa-si imbogateasca garderoba cu cel putin o rochita de sarbatori, fara grija platii transportului.

3. Regula principala

Cosul Dvs. trebuie sa contina minim 1 rochita in valoare de 50 lei. Selectati modelul dorit, alegeti ca si transportator POSTA ROMANA (CAMPANIE NATIONALA-minim 1 rochita de 50 lei), apoi finalizati comanda. Dvs. veti achita numai rochita, livrarea e suportata de Copiieleganti.ro.

4. Promotii active

Se iau in considerare promotiile care sunt active in momentul realizarii comenzii, ele beneficiind de livrare gratuita prin aceasta campanie.

5. Verificarea atenta a marimii

In cazul in care nu ati verificat masuratorile rochitei / fetitei si doriti sa returnati / schimbati produsul, va trebui sa achitati Dvs. ambele taxe de livrare, inclusiv taxa achitata la prima expediere a produsului (in caz de retur). Va recomandam sa verificati cu atentie masuratorile. Puteti lua legatura cu un consultant Copiieleganti.ro la nr. 0720018847 pentru a va asigura ca marimea e corespunzatoare sau daca doriti mai multe informatii referitoare la produse.

6. Ne dorim seriozitate

Aceasta campanie este menita sa sara in ajutorul familiilor care au nevoie de o rochita de sarbatori / pentru un eveniment deosebit si totusi nu se grabesc foarte mult (livrarea prin posta poate dura pana la 5 zile lucratoare). In cazul in care rochita nu va fi ridicata de la posta, ne rezervam dreptul sa nu mai expediem colete persoanelor care nu le ridica.