Comenzile preluate din 02-17.07.2022 la produsele care se realizeaza

la comanda vor fi expediate incepand cu 19-21.07.2022.

Comenzile preluate din 08-17.07.2022 la produsele din stoc, cu livrare

imediata, se vor expedia incepand cu 18.07.2022.

Va multumim pentru intelegere!

.

Transport și retur

Livrarea in tara se poate face prin:

1. CURIERAT RAPID - majoritatea produselor au termen de livrare intre 1-3 zile in zilele lucratoare (AVANTAJ: coletul iti ajunge direct acasa intr-un timp scurt)

2. POSTA ROMANA - termenul de livrare este de 3-5 zile lucratoare 

Sunt produse care au termen de livrare mai mare decat cel afiat mai sus, dar care este afisat in paginile cu produse, in partea de sus a paginii. Pentru orice intrebari legate de termenul de livrare va stam la dispozitie.

Costul transportului este GRATUIT pentru comenzile de peste 240 lei atat prin curier rapid, cat si prin posta romana. Prin curier rapid e posibil sa se perceapa o taxa pentru km suplimentari in anumite localitati. Veti fi contactat /-a in cazul in care in localitatea Dvs. este perceputa o taxa pentru km suplimentari. Acest lucru se poate verifica si pe paginile oficiale ale curierilor cu care colaboram.

Pentru comenzile care nu depasesc 240 lei, taxele de transport sunt urmatoarele:

- 15 lei prin POSTA ROMANA (in orice localitate, cu ridicarea coletului de la oficiul postal de care apartineti)

- 19 lei prin CURIER RAPID zona 1 (localitati fara km suplimentari), in cazul in care se alege PLATA RAMBURS

- 12 lei prin CURIER RAPID zona 1 (localitati fara km suplimentari), in cazul in care plata se efectueaza prin MOBILPAY sau TRANSFER BANCAR

Pentru localitatile din zona 2:

- se adauga o taxa suplimentara de 25-50 lei (in cazul localitatilor cu km suplimentari prin Cargus)

sau

- 1.7 lei + TVA / km suplimentar (in cazul localitatilor cu km suplimentari prin Fan Courier)

In cazul in care comanda depaseste 240 lei, se achita numai taxa pentru km suplimentari.

Prin curier rapid diferenta de km suplimentari va fi suportata de cumparator.

Veti fi contactat in legatura cu taxa suplimentara care trebuie achitata in cazul acesta, printr-un apel telefonic.

Plata se poate face in sistem ramburs sau online (prin MOBILPAY) sau prin transfer bancar.

Veti fi instiintat in legatura cu sosirea coletului printr-un apel telefonic/sms din partea curierului, daca veti primi coletul prin CURIERAT RAPID, respectiv printr-un aviz de la posta, la adresa de domiciliu, in cazul in care coletul va sosi prin POSTA.

Prin curier: comenzile efectuate pana la ora 14.30 se vor expedia in aceeasi zi, iar cele efectuate dupa ora 14.30 se expediaza in urmatoarea zi lucratoare (de luni pana vineri; in perioadele aglomerate se expediaza si sambata).

Prin posta: comenzile efectuate pana la ora 12.00 se vor expedia in aceeasi zi, iar cele efectuate dupa ora 12.00 se expediaza in urmatoarea zi lucratoare (de luni pana vineri).

RETUR

Produsele achizitionate pot fi returnate in termen de 14 zile lucratoare de la achizitie. Ele trebuie returnate exact in stadiul in care au fost trimise (cu eticheta intacta, fara urme de uzura), existand doua posibilitati: schimbarea produsului cu unul similar sau diferit sau recuperarea contravalorii acestuia. Daca veti opta pentru cea de-a doua varianta, atunci dvs. veti primi banii intr-un cont bancar sau prin mandat postal, in max. 14 zile calendaristice de la primirea coletului returnat.

Costul returului ii va reveni cumparatorului. Va rugam sa nu trimiteti colete ramburs. Acestea vor fi refuzate.

De asemenea, nu acceptam coletele cu plata taxei de livrare de catre noi. Clientul care doreste sa faca un retur trebuie sa achite taxa de livrare prin curier / posta.

In cazul in care ati beneficiat de taxa de livrare gratuita, aceasta se va retine din contravaloare produsului pe care urmeaza sa-l returnati.

In cazul unui SCHIMB, costul returnarii coletului ii va reveni cumparatorului, iar costul livrarii coletului cu produsul schimbat va fi asigurat in mod gratuit de www.copiieleganti.ro prin curierat rapid sau prin posta, in functie de anumite criterii.

Va rugam sa ne contactati pentru retur prin email ([email protected]) sau telefon (0720018847, 0770235304).

Daca doriti, puteti urmari coletul dvs., accesand pagina de internet a firmei de curierat. Pentru a urmari coletul dvs., puteti sa ne solicitati nr. de AWB / URMARIRE, daca nu e vizibil in contul Dvs. sau daca nu a fost primit prin sms, dupa expediere. In cazul in care comanda a fost inregistrata cu succes, noi va trimitem coletul in cel mai scurt timp. Ne puteti solicita nr. de AWB / URMARIRE prin telefon, sms, email sau pe facebook, daca nu a fost primit prin sms, dupa expediere.

Curierii cu care avem contract de colaborare:

- CARGUS: https://www.cargus.ro/tracking-romanian/

Retea curieri Cargus (localitati in care exista centre de curierat sau sunt in apropiere, astfel ca nu se platesc km suplimentari):

zona 1 CARGUS 

- FAN COURIER: https://www.fancourier.ro/awb-tracking/

Retea agentii Fan Courier (localitati in care exista centre de curierat sau sent in apropiere, astfel ca nu se platesc km suplimentari):

zona 1 FAN COURIER

Comanda minima pe site este de 50 lei.

Se accepta si comenzi sub 50 lei, telefonic, insa taxa de livrare va fi de 22 lei prin curierat (taxa nu include km suplimentari) si 17 lei prin Posta Romana.

ANULAREA UNEI COMENZI

Comenzile efectuate pe site, telefonic, pe watsapp sau pe facebook se pot anula, insa nu mai tarziu de ora 12.00, in aceeasi zi in care a fost facuta comanda. Dupa aceasta ora e posibil sa fie deja expediat coletul si nu se mai poate anula.

Orice refuz / neridicare a coletului aduce dupa sine pierderea calitatii de client de incredere.

Astfel, in viitor, daca veti mai reveni pe site pt comenzi, va trebui sa achitati taxele de livrare dus-intors ale coletului neridicat (aceste taxe nu se prescriu, odata cu trecerea anilor).

Totodata, se mai accepta primirea comenzilor numai cu plata in avans in cont prin transfer bancar. In acest caz, va trimitem factura aferenta prin email.

Va multumim pentru intelegere!

LIVRARE IN STRAINATATE

Livram si in afara tarii prin Posta Romana. Tarifele aproximative se pot verifica aici: https://www.posta-romana.ro/calculator-de-tarife.html#2-Colet%20po%C8%99tal%20interna%C8%9Bional

Taxa de livrare perceputa este intre 50-100 lei, in functie de zona in care trimitem coletul / greutatea coletului / valoarea comenzii. 

Plata se efectueaza in avans in contul firmei noastre, atat contravaloarea produselor, cat si a taxei de livrare.

Plata se poate face in monezile: RON, EUR, USD. Pt USD si EUR calculul se va efectua conform schimbului valutar BANCA TRANSILVANIA din ziua efectuarii platii.

Pentru orice alte informatii, cat si pentru o comanda ferma, ne puteti contacta la nr. +40720018847, cat si pe watsapp.

Coletul se expediaza in ziua in care suma este vizibila in cont. Ajunge intre 2-7 zile la Dvs., in functie de zona.