IMPORTANT!!! 

Comanda se poate realiza momentan numai

pe watsapp / telefonic: 0720018847

(site-ul e in curs de actualizare).

REDUCERI pentru grupuri! (<--click aici)

.

.

JOC BALANCE J0005

65,00 RON
In stoc*

Joc din lemn pentru copii.

Cantitate

Ghid Marimi
x
Ghid Marimi
Tabelele de marimi ale produselor se pot vedea in fiecare pagina de produs, la descriere. Pot sa difere in functie de producator. Tabelele de mai jos sunt generale, valabile pentru majoritatea produselor. In cazul constitutiilor potrivite pentru varsta copilului (inaltime, greutate), se poate alege marimea standard, conform varstei. Pentru orice informatii suplimentare ne puteti contacta telefonic / watsapp / sms: 0720018847.
TABEL

Tabel marimi

Tabel marimi bebelusi

Marimile indicate in tabele sunt cele ale produselor, in general.
Mărimile indicate pentru vârste sunt aproximative, deoarece fiecare copil are propriul ritm de creștere. Recomandăm luarea măsurătorilor exacte ale copiilor înainte de efectuarea unei comenzi, respectiv consultarea tabelelor de mărimi existente, în general, la fiecare produs în parte.
Dacă nu sunt tabele de mărimi la anumite produse, cu siguranță acestea vor fi adăugate cât mai curând. Până atunci, puteți consulta tabelul general de mărimi, deoarece acela corespunde grupelor de vârste pentru fiecare produs în parte.
Dacă doriți măsurători exacte ale produselor, vă rugăm să ne contactați printr-un apel telefonic la 0720018847, printr-un mesaj pe site sau pe facebook pentru a vă comunica, în cel mai scurt timp posibil, dimensiunile exacte ale produselor care vă interesează.

Joc din lemn - un joc de societate care necesita indemanare si concentrare, compus dintr-o semiluna cu denivelari care se balanseaza, cand se aseaza cilindrii de diferite diametre.

Pachetul contine o semiluna de 20 cm, 18 bucati cilindrii si un zar, confectionate din lemn de fag.

Piesele sunt vopsite cu vopsea ecologica pe baza de apa.

Greutate: 0.80kg

Marime ambalaj: 34cm x 25cm.

Fabricat in Romania

J0005

Rochii deosebite

Marci

Nicio marca

related products

Review-uri


Adauga un review

JOC BALANCE J0005

Joc din lemn pentru copii.