.

.

FUSTA ALBA F1222-7

40,00 RON
In stoc*

Fusta roz din tulle, 4 straturi de volanase, dedesubt captuseala.

In talie e pe elastic lat, care se intinde foarte bine.

Marime
Cantitate

Ghid Marimi
x
Ghid Marimi

TABEL

Tabel marimi

Tabel marimi bebelusi

Mărimile indicate pentru vârste sunt aproximative, deoarece fiecare copil are propriul ritm de creștere. Recomandăm luarea măsurătorilor exacte ale copiilor înainte de efectuarea unei comenzi, respectiv consultarea tabelelor de mărimi existente, în general, la fiecare produs în parte.
Dacă nu sunt tabele de mărimi la anumite produse, cu siguranță acestea vor fi adăugate cât mai curând. Până atunci, puteți consulta tabelul general de mărimi, deoarece acela corespunde grupelor de vârste pentru fiecare produs în parte.
Dacă doriți măsurători exacte ale produselor, vă rugăm să ne contactați printr-un apel telefonic la 0720018847, printr-un mesaj pe site sau pe facebook pentru a vă comunica, în cel mai scurt timp posibil, dimensiunile exacte ale produselor care vă interesează.

Lungimi:

3-4 ani: 28 cm

4-5 ani: 30 cm

5-6 ani: 32 cm

7-8 ani: 34 cm

9-10 ani: 36 cm

Varstele sunt orientative, rochitele merg si cu 2-3 varste mai in jos/sus, in functie de constitutia fetitelor, in cazul in care se doreste mai lunga/scurta. Elasticul din talie se strange mult si se intinde foarte bine. 

La marimea cea mai mare elasticul se intinde peste 75 cm.

In talie are elastic, fustita are captuseala, e foarte comoda, se poate purta cu tricouri, camasute, bluzite, pentru a constitui o tinuta casual eleganta.

F1222-7

Rochii deosebite

Marci

Nicio marca

related products

Review-uri


Adauga un review

FUSTA ALBA F1222-7

Fusta roz din tulle, 4 straturi de volanase, dedesubt captuseala.

In talie e pe elastic lat, care se intinde foarte bine.