.

.

ROCHIE ALB-ALBASTRA R1020

120,00 RON
In stoc*

Rochie medie spre lunga (pentru cele mici e mai lunga), pe elastic la spate, eleganta, usoara, potrivita pentru ocazii deosebite, nunti, petreceri...

Marime
Cantitate

Ghid Marimi
x
Ghid Marimi

TABEL

Tabel marimi

Tabel marimi bebelusi

Mărimile indicate pentru vârste sunt aproximative, deoarece fiecare copil are propriul ritm de creștere. Recomandăm luarea măsurătorilor exacte ale copiilor înainte de efectuarea unei comenzi, respectiv consultarea tabelelor de mărimi existente, în general, la fiecare produs în parte.
Dacă nu sunt tabele de mărimi la anumite produse, cu siguranță acestea vor fi adăugate cât mai curând. Până atunci, puteți consulta tabelul general de mărimi, deoarece acela corespunde grupelor de vârste pentru fiecare produs în parte.
Dacă doriți măsurători exacte ale produselor, vă rugăm să ne contactați printr-un apel telefonic la 0720018847, printr-un mesaj pe site sau pe facebook pentru a vă comunica, în cel mai scurt timp posibil, dimensiunile exacte ale produselor care vă interesează.

Rochie bust alb din dantela, captusit, in spate este confectionata pe elastic, se muleaza pe corp pana in talie.

In partea de fustita e confectionata din 2 straturi de tulle, pus des si jupa.

Ca si lungime, vine intre genunchi si glezne, in functie de inaltimea fetelor.

Tabel cu masuratori exacte ale rochitelor

Varsta 6 7 8 9 10

L totala rochie

91 94 96 98 100

La piept si talie se intinde conform masuratorilor potrivite, pe varste. Masuratorile exacte pot fi consultate in Ghidul de marimi general.

Daca aveti intrebari sau doriti sa realizati o comanda telefonica, ne puteti contacta la nr. 0720018847.

R1020

S-ar putea sa-ti placa si

Rochii deosebite

Marci

Nicio marca

related products

Review-uri


Adauga un review

ROCHIE ALB-ALBASTRA R1020

Rochie medie spre lunga (pentru cele mici e mai lunga), pe elastic la spate, eleganta, usoara, potrivita pentru ocazii deosebite, nunti, petreceri...