.

.

ROCHIE ROSIE FETITE R962-2

120,00 RON
In stoc*

Rochie rosie, medie spre lunga, 7 straturi de materiale, voluminoasa, corset reglabil, potrivita pentru evenimente deosebite.

Marime
Cantitate

Ghid Marimi
x
Ghid Marimi

TABEL

Tabel marimi

Tabel marimi bebelusi

Mărimile indicate pentru vârste sunt aproximative, deoarece fiecare copil are propriul ritm de creștere. Recomandăm luarea măsurătorilor exacte ale copiilor înainte de efectuarea unei comenzi, respectiv consultarea tabelelor de mărimi existente, în general, la fiecare produs în parte.
Dacă nu sunt tabele de mărimi la anumite produse, cu siguranță acestea vor fi adăugate cât mai curând. Până atunci, puteți consulta tabelul general de mărimi, deoarece acela corespunde grupelor de vârste pentru fiecare produs în parte.
Dacă doriți măsurători exacte ale produselor, vă rugăm să ne contactați printr-un apel telefonic la 0720018847, printr-un mesaj pe site sau pe facebook pentru a vă comunica, în cel mai scurt timp posibil, dimensiunile exacte ale produselor care vă interesează.

Bust din dantela, dedesubt tafta, captuseala, se ajusteaza la spate cu snur reglabil.

In talie are un cordon cu o funda in fata, ce evidentiaza talia.

In partea de fustita este confectionata din 7 straturi de materiale: 5 tulle, 1 tulle plasa pentru tinuta, 1 strat de captuseala.

Masuratori exacte ale rochitelor:

3-4 ani: circumferinta bust 60 cm, talie 57 cm, L umar-talie 25 cm, L totala rochie 58 cm

5-6 ani: circumferinta bust 64 cm, talie 60 cm, L umar-talie 30 cm, L totala rochie 62 cm

La bust si talie e necesar sa ramana macar 3-4 cm pentru lejeritate. E valabil pentru orice rochita.

Aceasta rochita are lungime medie (sub genunchi). Pentru a verifica lungimea exacta, cel mai bine e sa masurati fetita, pentru a vedea cat e de lunga rochita. 

R962-2

Rochii deosebite

Marci

Nicio marca

related products

Review-uri


Adauga un review

ROCHIE ROSIE FETITE R962-2

Rochie rosie, medie spre lunga, 7 straturi de materiale, voluminoasa, corset reglabil, potrivita pentru evenimente deosebite.