IMPORTANT!!! 

Comanda se poate realiza momentan numai

pe watsapp / telefonic: 0720018847

(site-ul e in curs de actualizare).

REDUCERI pentru grupuri! (<--click aici)

.

.

Promotie !

ROCHIE MOV CU PAIETE R742-8

140,00 RON
100,00 RON Economiseste 40,00 RON
In stoc*

Rochie de ocazie, 7-8 straturi de materiale in partea de fustita, in functie de marime, corset ajustabil la spate, eleganta, stralucitoare ce va transforma orice fetita int-o diva.

Marime
Cantitate

Ghid Marimi
x
Ghid Marimi
Tabelele de marimi ale produselor se pot vedea in fiecare pagina de produs, la descriere. Pot sa difere in functie de producator. Tabelele de mai jos sunt generale, valabile pentru majoritatea produselor. In cazul constitutiilor potrivite pentru varsta copilului (inaltime, greutate), se poate alege marimea standard, conform varstei. Pentru orice informatii suplimentare ne puteti contacta telefonic / watsapp / sms: 0720018847.
TABEL

Tabel marimi

Tabel marimi bebelusi

Marimile indicate in tabele sunt cele ale produselor, in general.
Mărimile indicate pentru vârste sunt aproximative, deoarece fiecare copil are propriul ritm de creștere. Recomandăm luarea măsurătorilor exacte ale copiilor înainte de efectuarea unei comenzi, respectiv consultarea tabelelor de mărimi existente, în general, la fiecare produs în parte.
Dacă nu sunt tabele de mărimi la anumite produse, cu siguranță acestea vor fi adăugate cât mai curând. Până atunci, puteți consulta tabelul general de mărimi, deoarece acela corespunde grupelor de vârste pentru fiecare produs în parte.
Dacă doriți măsurători exacte ale produselor, vă rugăm să ne contactați printr-un apel telefonic la 0720018847, printr-un mesaj pe site sau pe facebook pentru a vă comunica, în cel mai scurt timp posibil, dimensiunile exacte ale produselor care vă interesează.

Bust din paiete mov, captusit, in spate tafta, corset reglabil cu snur, in fata are aplicata o funda din paiete.

In partea de fustita este confectionata din 7-8 straturi de materiale, in functie de varsta:

- varstele 1-4 ani - 7 straturi (1 strat de tulle la baza caruia este aplicata intaritura si o banda cu paiete, al doilea strat de tulle la baza caruia e aplicata intaritura pentru volum, apoi inca 2 straturi de tulle, 1 straturi de tulle plasa pentru tinuta, 2 straturi de captuseala)

- varstele 5-12 ani - 8 straturi (1 strat de tulle la baza caruia este aplicata intaritura si o banda cu paiete, al doilea strat de tulle la baza caruia e aplicata intaritura pentru volum, apoi inca 2 straturi de tulle, 2 straturi de tulle plasa pentru tinuta, 2 straturi de captuseala)

Rochita e voluminoasa, eleganta, se pastreaza pe umeras, nu necesita calcare. In cazul in care se sifoneaza in colet, in urma transportului, trebuie tinuta cateva ore pe un umeras si tulle-ul se indreapta de la sine.

Masuratori exacte:

1-2 ani: circumferinta piept 52 cm, circumferinta talie 51 cm, L umar-talie 22 cm, L totala rochie 46 cm (aceasta marime e potrivita pt 1 an sau pt o fetita mai miculuta de 2 ani)

3-4 ani: circumferinta piept 60 cm, circumferinta talie 60 cm, L umar-talie 25 cm, L totala rochie 60 cm

5-6 ani: circumferinta piept 64 cm, circumferinta talie 62 cm, L umar-talie 27 cm, L totala rochie 68 cm

7-8 ani: circumferinta piept 70 cm, circumferinta talie 68 cm, L umar-talie 27 cm, L totala rochie 71 cm

9-10 ani: circumferinta piept 74 cm, circumferinta talie 72 cm, L umar-talie 31 cm, L totala rochie 75 cm

11-12 ani: circumferinta piept 80 cm, circumferinta talie 78 cm, L umar-talie 33 cm, L totala rochie 88 cm

Masuratorile din tabelul de mai sus sunt cele exacte, efectuate pe fiecare marime in parte. Va rugam sa consultati tabelul de marimi inainte de a efectua o comanda.

Daca aveti intrebari sau doriti sa efectuati o comanda telefonica, ne puteti contacta la nr. 0720018847.

R742-8

Rochii deosebite

Marci

Nicio marca

related products

Review-uri


Adauga un review

ROCHIE MOV CU PAIETE R742-8

Rochie de ocazie, 7-8 straturi de materiale in partea de fustita, in functie de marime, corset ajustabil la spate, eleganta, stralucitoare ce va transforma orice fetita int-o diva.